- Stock: In Stock
- Model: MAJORGK5SJ-B66/2
- SKU: y
Το μοντέλο Giant Killing 5G slow jigging, το οποίο αναπτύχθηκε με νέα πρότυπα και μια νέα μέθοδο κατασκευής που ειδικεύεται στο slow jigging, χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο υλικό "Toray Industries, Inc. T1100G carbon" για να χειριστεί το twisting σε κατευθύνσεις 360 μοιρών. Βέλτιστα υιοθετήθηκε σε τέσσερις κατευθύνσεις.
Η απωθητική δύναμη από την κάμψη ολόκληρου του τυφλού στελέχους του καλαμιού σας δίνει την δυνατότητα να μπορείτε να ελέγξετε τις στάσεις του πλάνου τόσο κατά την πτώση όσο και κατά την ανάκτηση. Έχει επίσης ευαισθησία που δεν χάνει χτύπημα κατά τη διάρκεια της πτώσης του πλάνου προς τον βυθό. Ένα μαλακό και μυώδες στέλεχος που θα μειώσει το βάρος στον ψαρά ακόμα και σε βαθιές περιοχές όπου χρησιμοποιούνται βαριά πλάνα.
Αυτό το μοντέλο συνιστάται εάν στοχεύετε σε μεσαία ή μεγάλα ψάρια σε αργή κίνηση στην κοντινή θάλασσα. Είναι ένα απαραίτητο μοντέλο για αργή εξερεύνηση βάθους νερού άνω των 100m και σημείων με γρήγορα ρεύματα χρησιμοποιώντας πλάνους έως 250g.
| Κωδικός | Μήκος | Στελέχη | Action | Casting Weight | Νήμα PE |
|---|---|---|---|---|---|
| GK5SJ-B66/2 | 2.01m | 1 | Regular Slow | 100-250gr | 0.8-2.0 |