Please Wait a Moment
|
|
X

AkisTiniakos Fishing Store : Άρθρα

Οι πλάνοι της ΗΤΟ! Φθηνοί & Αποτελεσματικοί!!
SuperUser Account 2369

Οι πλάνοι της ΗΤΟ! Φθηνοί & Αποτελεσματικοί!!

H HTO φημίζεται κυρίως για τα μαλακά δολώματα της. Πραγματικά έχει μια τεράστια ποικιλία από αυτά αλλά δεν κατασκευάζει μόνο σιλικόνες. Σκληρά πλαστικά τεχνητά καθώς και μεταλλικοί πλάνοι είναι μερικά ακόμα προϊόντα που έχει στους καταλόγους της. Καθώς ήταν πολλοί αυτοί που ζήτησαν παραπάνω πληροφορίες για τους πλάνους θα κάνουμε μια συνολική παρουσίαση με μερικές πληροφορίες για αυτούς!

Shore Jig


Ένα από τα πιο κοινα σχέδια για πλάνους παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να λείψει από την γκάμα της ΗΤΟ. Τα χρώματα τους είναι πέντε και όλα έχουν αντανακλάσεις. Ασημί,πράσινο,ροζ,πορτοκαλί και μπλε. Μεγάλη ποικιλία έχουν και τα γραμμάρια που κυκλοφορούν καθώς διατίθεται σε 5-7-12-18-28 και 40 γραμμάρια! Είναι εφοδιασμένο με 1 assist hook. Είναι βέβαια και από τους πιο οικονομικούς πλάνους της ΗΤΟ.

Frolic


H ευχάριστη έκπληξη ακούει στο όνομα Frolic! Μεσόβαρο και αρματωμένο με ισχυρά assist δουλεύει πολύ καλά είτε στο πέσιμο προς τον βυθό ,είτε με συνεχόμενη ανάκτηση είτε με χτυπήματα.Έρχεται σε δύο χρωματισμούς, ένας ασημί -μπλε και ένας ασημί μαύρο.Τα γραμμάρια που διατίθεται είναι 14-20 και 35. Το έχω δοκιμάσει και με σαλαγκιά πίσω και δουλεύει άψογα χωρίς να χαλά η πλεύση.
 

Fugitive

Άλλο ένα σχέδιο που έχει γράψει την δική του ιστορία στο χώρο του lrf. Η ΗΤΟ το κυκλοφορεί σε 5 και 7 γραμμάρια . Στα 5 γραμμάρια υπάρχουν οι χρωματισμοί ασημί,πράσινο,μπλε,ροζ και πορτοκαλί. Στα 7 γραμμάρια υπάρχουν σε ασημί ,μπλε και πράσινο.Είναι εξοπλισμένο με σαλαγκιά.

Boogie


Ένας πλάνος που απευθύνεται σε πιο βαριά καλάμια.Διατίθεται σε 30 και 40 γραμμάρια ,για Heavy spinning και Light shore jigging δηλαδή.Σε χρώματα υπάρχουν τα ασημί,σαρδελέ και ροζ. Εξοπλισμένο με διπλό assist hook.Προτείνεται για ψάρεμα είτε από την στεριά είτε από βάρκα.
 

Slow jig

Όπως λέει και το όνομα του,ο πλάνος έχει κατασκευαστεί για slow jigging ,είτε από την ακτή είτε από σκάφος. Κυκλοφορεί σε 60-80 και 120 γραμμάρια και χρώματα ασημί,ασημί με μαύρο,ροζ και χρυσό. Επίσης εξοπλισμένο με διπλό assist hook.

Slow jig bag


Για το τέλος αφήσαμε την θήκη των πλάνων.Ενισχυμένη και άψογη ποιότητα κατασκευής διαθέτει 4 σελίδες για τοποθέτηση διάφορων πλάνων, διαφορετικών μεγεθών και όχι μόνο slow.Οι διαστάσεις της είναι 32x22x5 εκατοστά.
 


Επωφεληθείτε σήμερα από τις ειδικές μας προσφορές! Προσφορές
Επικοινωνία

Στο akistiniakos.gr είμαστε όλοι παθιασμένοι ψαράδες και έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια μεγάλη εμπειρία από τις ψαρευτικές μας εξορμήσεις..
Περισσότερα >>

Φόρμα Επικοινωνίας