Τηλ.Παραγγελίες :210-6658793   

Tai Rubber Tiger Flat Baku-Baku 80gr. #02J Red[EJ708R-02J]

Tai Rubber Tiger Flat Baku-Baku 80gr. #02J Red[EJ708R-02J]

17.00€ 15.30€
ποσότητα :

H Shimano πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά ανανεώνοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά τεχνητών Tiger Baku Baku για την τεχνική του Tai Rubber με τα ολοκαίνουργια Baku Baku με το χαρακτηριστικό flat σχήμα τους!
Τα νέα Shimano Tiger Baku Baku Flat, βυθίζονται ακόμα πιο γρήγορα από τα αρχικά Baku Baku, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε πιο γρήγορη βύθιση σε βαθιά νερά ή σε θάλασσες με δυνατά ρέματα. Τα νέα τεχνητά λόγω του εντελώς επίπεδου σώματος τους δεν φέρουν σχεδόν καμία αντίσταση στο νερό κατά την ανάκτηση τους και δεδομένου του πλάτους τους, εκμεταλλευόμενα την αντανάκλαση της επιφάνειας τους κάνουν αισθητή την παρουσίας τους από πολύ μεγάλες αποστάσεις.
Ακόμη, η πλεύση τους τόσο κατά την ελεύθερη βύθισή τους όσο και κατά την ανάκτηση τους αποτελεί ένα άκρως ρεαλιστικό και μοναδικό χαρακτηριστικό για πλάνους της τεχνικής του Tai Rubber!
Η ποιότητα κατασκευής της τρέσας είναι πραγματικά κορυφαία, καθώς και τα ιδιαίτερα αιχμηρά και δυνατά αγκίστρια τους δεν θα συγχωρήσουν ακόμα και την παραμικρή επαφή. 


 

 

 

Χαρακτηριστικά
Βάρος 80gr
Χρώμα #02J Κόκκινο
Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση